Over mij

Wat ik doe

Product owner en projectmanager

Ik ben een ervaren product owner en projectmanager. Zowel traditioneel projectmanagement als Agile projectmanagement. Ik adviseer ook bedrijven op het gebied van projectmanagement en Agile werken.

Programmamanagement ondersteuning

Op veel grote IT-programma's heb ik programmamanagers ondersteund in de opzet en uitvoering van het programma. PMO in de Angelsaksische zin van het woord: een ervaren projectmanager die de rechterhand van de programmamanager is.

Mediator en coach

Het leven is niet altijd makkelijk. En iedereen heeft wel eens conflicten. Met zichzelf of met anderen. En ook als het zakelijke conflicten zijn, ligt de oplossing toch vaak bij de mensen zelf. Ik geloof enorm in de kracht van mensen om hun eigen conflicten op te lossen. Maar soms heb je hier wat hulp bij nodig. Als coach help ik je graag om je innerlijke conflicten op te lossen. En als het om een conflict met een ander gaat? Dan sta ik je graag als mediator bij.

IT Architectuur

Als ervaren softwarearchitect kan ik je helpen bij het beschrijven van zowel de huidige architectuur als ook bij het definiƫren van een future state architectuur. Voor bestaande of nieuwe processen. Waarbij ik het vanzelfsprekend vind om, indien nodig, de implementatie te leiden.

Informatiebeveiliging en privacy

Als ICT-jurist en voormalig ethisch hacker help ik je graag bij het verbeteren van de informatiebeveiliging. En help ik ook graag om de gegevensbescherming binnen de organisatie op peil te brengen of te houden.

Dotnet - C# engineer

Maar dan wel als amateur. Om bij te blijven in de techniek, ontwikkel ik nog regelmatig applicaties in dotnet. Uiteraard gehost in Azure. Waarbij ik zoveel mogelijk technieken combineer. Dus: API's, Azure servicebus, Azure functions, Vue, Microsoft Identity, ... En natuurlijk gebruik ik hierbij Azure DevOps.

Testimonials

Klanten en opdrachtgevers