Mijn CV

9 Years of Experience

Ervaring

2010 - nu
Van der Reijden Advies b.v.

Zelfstandig ICT-Consultant

Na de verkoop van mijn vorige bedrijf ben ik, onder de naam Stoneman Consultancy, vanaf 2010 als zelfstandig ICT-consultant werkzaam.

2018 - 2023
Maesoever b.v.

Juridisch adviseur (ICT-Recht)

Mijn technische en juridische kennis combineer ik met mijn ervaring als ondernemer zodat ik andere (ICT) ondernemers kan helpen om complexe juridische problemen op te lossen.

2008 - 2010
COOLProfs b.v.

CTO

In 2008 heb ik mijn bedrijf verkocht aan COOLProfs b.v. in Oude Wetering. COOLProfs is gespecialiseerd in maatwerk softwareontwikkeling. Waarbij gebruik gemaakt wordt van de no-code omgeving Outsystems. Op dit moment is COOLProfs de leading Outsystems consultant in Nederland.

2000 - 2008
Tri-IT Information Services b.v.

Eigenaar en Managing Consultant

In 2000 ben ik samen met een EY collega een softwarehuis gestart. Tri-IT ontwikkelde maatwerksoftware met behulp van Microsoft technologie. Tri-IT onderscheidde zich ook doordat vanaf de start gebruik gemaakt werd van Agile methoden zoals DSDM, Extreme programming en Scrum.

1995 - 2000
EY Consulting

Senior consultant

Binnen de praktijk 'Accelerated Software Development' heb ik me bezig gehouden met software ontwikkeling met behulp van Powerbuilder en CA:Gen. De visie van de ASD-praktijk was gebaseerd op twee pijlers: gebruik van vernieuwende methodieken voor versnelde softwareontwikkeling en code generatie.

1988 - 1995
ROVI Automatisering b.v.

Developer en docent

Tijdens mijn studie in Rotterdam ben ik al snel gestart met het ontwikkelen van software voor het MKB. Daarnaast heb ik jaren opleidingen verzorgd in applicaties voor kantoorautomatisering.

Opleiding

2020 - nu
Open Universiteit

Bachelor psychologie

In 2020 ben ik gestart met een bachelor Psychologie. Naast het feit dat ik erg geïnteresseerd ben in mensen en wat mensen drijft, vind ik het leuk en interessant om mensen te coachen.

2014 - 2018
Open Universiteit

Nederlands Recht

Ik wilde eigenlijk geschiedenis studeren, maar dat was nergens in deeltijd mogelijk. Na het vak 'Inleiding recht' was ik gegrepen door de rechtenstudie en heb ik in 4 jaar tijd zowel de bachelor als de master afgerond.

2006 - 2008
Fotovakschool

Vakfotograaf

Ik heb altijd al gefotografeerd en eindelijk in 2006 gestart aan de Fotovakschool. Dat heeft me veel opgeleverd! Ik kijk beter en zie meer. En mijn fotografie is veelzijdiger en beter geworden.

1986 -1992
Erasmus Universiteit Rotterdam

Bedrijfseconomie

In 1986 gestart met de studie Bedrijfseconomie. Uiteindelijk bleek ik werken leuker te vinden en ben ik in 1988 gestart met mijn eerste bedrijf. En de studie niet afgemaakt.

1985 - 1988
AMBI

Informatica

Tijdens mijn studie aan Nijenrode raakte ik geïnteresseerd in informatica. En tijdens mijn dienstplicht ben ik dan ook gestart met AMBI (een schriftelijke HBO-opleiding).

Overige activiteiten

2021 - nu
Dolomiti Travel b.v.

UIMLA International Mountain Leader

In 2021 heb ik in Zuid-Tirol (Italië) een opleiding tot (berg) wandelgids gevolgd, gevolgd door de opleiding tot UIMLA International Mountain leader. En sinds 2022 organiseer ik een aantal wandelreizen naar de Dolomieten. Mocht je interesse hebben om een keer mee te gaan, kijk dan eens op de website.

2018 - nu
Maesoever b.v.

Arbiter en Mediator

Sinds 2018 ben ik werkzaam als zelfstandig mediator en ben ik als arbiter en mediator verbonden aan de SGOA (Stichting Geschillen Oplossing Automatisering). Ik combineer hierbij mijn ICT-kennis en -ervaring met mijn juridische kennis,

2008 - 2012
Centrum voor Fotografie

Fotograaf en docent

Nadat ik in 2008 de Fotovakschool heb afgerond heb ik ongeveer 4 jaar als (deeltijd) fotograaf gewerkt en heb ik vanuit het Centrum voor Fotografie workshops en opleidingen fotografie georganiseerd. In het kader van teambuilding geef zo nu en dan nog steeds workshops Creativiteit en Fotografie aan bedrijven.

Nevenfuncties

2023 - nu
Gemeente Rotterdam

Buurtbemiddelaar

2022 - nu
IKC Cadans

Lid Raad van Toezicht

2020 - nu
Brooklyn Partners

Lid Raad van Advies

Talen

Nederlands

100%

Engels

80%

Duits

80%

Frans

50%

Spaans

25%

Italiaans

25%